x

Bernhoft and The Fashion Bruises giver koncert i Danmark

Bernhoft and The Fashion Bruises giver koncert i Danmark

Den 28. september giver Bernhoft koncert i Store Vega, og denne gang i selskab med sit nye band The Fashion Bruises.

Den norske sanger, multi-instrumentalist og komponist har imponeret med sit talent på tværs af landegrænser og musikgenrer, og nu er han aktuel med ep'en "Stop/Shut Up/Shout it Out".

I 2008 startede han sin solokarriere med albummet "Ceramik City Chronicles", der medførte nationale såvel som internationale turnéer. 

I 2012 lagde han vejen forbi Roskilde Festival, hvor GAFFA bestemt var tilfredse med hans performance – og skrev følgende i anmeldelsen: ”Hvordan han er skabt af de norske fjelde er lidt af en gåde, men den norske soul komet Jarle Bernhoft er et sandt naturtalent. Det bevidnede et ekstatisk publikum på Arena, der blev tryllebundet af den unge sanger, der førte sig frem som en verdensmand. Og en verdensmand var han denne eftermiddag. Bernhoft spiller soul så det basker. Old school med et uvurderligt popfinish, som gør sange perlende og dugfriske. På intet tidspunkt mistede han grebet om sangene eller publikum." 

Læs hele den femstjernede anmeldelse her:Bernhoft : Roskilde Festival, Arena

I 2014 var han så klar med albummet "Islander", der internationalt udløste intet mindre end en nominering for årets bedste R&B-album ved verdens største musik-prisuddeling, Grammy Awards. Herhjemme var vi også tilfredse. I GAFFAs anmeldelse lød det: ”Hverken Sly Stone eller Stevie Wonder har tydeligvis levet forgæves i Bernhofts univers, hvor også en sprælsk multikunstner som Prince lurer i kulissen. Der er kantede funk-udslag, fløjlsblød vokal og uimodståelige melodier en masse på Islander, der holder højt niveau hele vejen igennem. En betagende affære med masser af liv og varme”.

Læs hele anmeldelsen her Bernhoft: Islander

Koncerten finder, som nævnt, sted den 28. september i Store Vega i København.

Billetter kan købes på billetlugen.dk. Salget starter i den 17. juni klokken 17.00

Her kan du høre et af numrene, der har taget anmelderne med storm: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA