x

Vandt du Saybia?

Vandt du Saybia?

Snart er Saybia aktuelle med deres tredje album ”Eyes On The Highway”. Et album, hvor Saybia rendyrker deres passion for storladen, melankolsk rock med Søren Huss’ flotte, fyldige vokal i front. Ganske, som vi kender det fra Saybias to første plader, men udtrykket har lige fået en ekstra opstramning, som Søren Huss fortæller til GAFFA:

– En af de ting, vi gjorde, var at udfordre os selv. Vi ville ud og mærke os selv som musikere, og så ville vi røres. Der skulle spilles helt ud, og vi helmede ikke, før alle i rummet kunne mærke, at nu var den der. Det kræver virkelig arbejde, og det var den udfordring, vi gav os selv. Det har været virkelig været the chills-sessions. Altså det dér med: "Fungerer det for mig, rejser hårene sig på mine arme?" Det har været essensen af det hele.”

Du havde nu muligheden for at vinde ikke blot ”Eyes On The Highway”, men også Saybia-stickers og, hvis du var særlig heldig, en fed Saybia-T-shirt. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Anton Corbijn.

De heldige vindere, der modtager præmierne snarest muligt, er som følger. Tillykke!

Vinder T-shirt, cd og stickers:
Lone Ritchie Andersen
8270 Højbjerg

Emil Thylin
4621 Gadstrup

Rikke Larsen
2100 København Ø

Christina Jeppesen
4281 Gørlev

Christian Stelling Muus
2300 København S

Vinder cd og sticker:
Lars Jensen
5800 Nyborg

Lonni Merrild
2000 Frederiksberg

Henrik Kristensen
8260 Viby J

Morten Lykke
2450 København SV

Dorthe Bille
9000 Aalborg


Se Saybias nye video Angel her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA