x

Copenhell begraver Red Warszawa sammen med festivalgæsterne

Copenhell begraver Red Warszawa sammen med festivalgæsterne

Metalfestivalen Copenhell tilbyder sine festivalgæster en anderledes form for overnatning under festivalen 23.-25. juni.

Royal Beer lavet en Royal Graveyard på Copenhell Festival. En kirkegård, hvor gæsterne sover i kister. Bandet Red Warszawa har meldt ud, at de gerne tager en overnatning i en kiste. Heavy Henning fra Red Warszawa har store forventninger til søvnen i de dystre omgivelser. Han siger:

 ”Rent hypotetisk kan der ske meget nede i sådan en kiste. Men der vil selvfølgelig blive bedt lidt til spaghettimonsteret, drukket en masse Underberg og Royal-bajere og gogget for hårdt. Normalt er det sådan en oplevelse, jeg går i læderklub for at få, og pludselig er det gratis.”

Royal Beers kirkegård har fire overnatningskister omgivet af kors og støbejernshegn. Kisterne er specialbyggede luksuskister. De bliver hele tiden iltet, og der er såvel plads til telefonoplader som en øl i graven.

Ud over Red Warszawa har også festivalgæster mulighed for at sove i en kiste. Royal Beer har afholdt flere konkurrencer, hvor der har været R.I.P.-armbånd til den udsolgte metalfestival i præmie. Armbåndet inkluderer ud over festivalbilletten en overnatning i kisterne på Royal Graveyard.

Kirkegården bliver placeret lige op til Highway To Hell, der er Copenhells primære indgang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA