x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Funky fredag på Nørrebro

På natklubben på Sigurdsgade fyres der fredag op for en lidt utraditionel sommerfest. Der er nemlig nu kun seks måneder ti jul, og derfor har arrangørerne dykket ned i deres lager af julebryg, som i dagens anledning kan købes for billig penge. Og hvis du er rigtig heldig, kan det være, der bliver vendt en juleplade eller to på 1210’erne.

Hvad: Funky Fredag – Halfway to Christmas

Hvor: SGRD NTKLB, Sigurdsgade 39, Kbh. N

Hvornår: 24. juni fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Fest hele natten på Regnbuen

Denne weekend på Double Rainbow i Aarhus præsenteres det danseglade folk for en fest, der varer hele tolv timer. Der er billig grillbar og gratis Sun Lollys i aftensolen – så lad os håbe, vejret holder. Der diskes naturligvis op for lidt festligt musik, i form af Martin Hellfritzsch og Mein Ego, der lader lyden flyde udover dansegulvet.

Hvad: 12 Hour Summer Party

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 24. juni fra kl. 17.00

Hvordan: Facebook-event

 

Sunday lukker og sluk – men med et brag!

Efter tre års opsvulmede stilethæle og udtørrede latergas-legemer byder den notoriske natklub Sunday Club i det indre København op til sidste dans. Der skal afprøves nye veje, og derfor sættes der gang i en fest af dimensioner, hvor blandt andre Sugarbois, Eloq og Emil Lange stiller sig bag lydsystemet.

Hvad: Sunday Lukkefest

Hvor: Sunday Club, Lille Kongensgade 16, Kbh. K

Hvornår: 25. juni fra kl. 23.30

Hvordan: Facebook-event

 

Natbar går på sommerferie

Lørdag står den på sommerafslutning på Natbar, placeret i Bremens foyer. Men eftersom det lokale festfolk skal vente flere måneder på den næste fest, er der naturligvis sat gang i lidt af hvert. Lydsystemet vil blandt andre pryde DJ T.O.M. og Djuna Barnes, så der bliver fest af høj kaliber, når disse sender deres sprøde elektronik afsted i sommernatten.

Hvad: Natbar Sommerafslutning

Hvor: Natbar, Nyropsgade 39-41, Kbh. V

Hvornår: 25. juni fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA