x

Baby In Vain rocker bladene af træerne til efteråret

Baby In Vain rocker bladene af træerne til efteråret

Rockkløveret fra Baby In Vain offentliggør Danmarkstuné, hvor de gæster store som små byer i Danmark. Udover at Baby in Vain gæster Tinderbox og Alive Festival offentliggør de tre rockkvinder ny turné. Gruppens såkaldte ” Stick it Rough our” starter den 22. september på Studenterhuset i Aalborg og slutter på Christiania den 2. december, hvor gruppens rocktoner rammer Loppen på Christiania.

GAFFA var på pletten, da Baby In Vains rocktoner ramte Fredagsrock i Tivoli den 11. maj 2013. Dengang var gruppen blot en flok rockede teenagere på 16-19 år. Anmelderen kvitterede med en sekstjernet anmeldelse og skrev følgende om koncertoplevelsen:

”Man føler musikken på en helt rigtig måde, og både det yngre publikum og de garvede musikere i baggrunden tager sig til hovedet og tænker: "Kan det seriøst passe, det her?". For de ér så gode. Og dygtige. Og helt rigtige.” 

Gruppen består af Lola Hammerich, Benedicte Pierleoni og Andrea Thuesen. Senest har bandet udgivet ep'en ”For the Kids”. Rockpladen indeholder sangen ”Marthas View”, som i april måned fik en roterende musikvideo.

Bandet blev dannet i 2010, men brød for alvor gennem lydmuren i år 2013, da rocktøserne udgav singlerne "Corny #1" og "The Thrill". Sammen er københavnertrioen klar til at sprede rocktonerne ud over landet, når de til efteråret tager på turné rundt i landet.

22-sep, Aalborg, Studenterhuset

23-sep, Aarhus, Radar

24-sep, Kolding, Godset

29-sep, Esbjerg, Huset

30-sep, Sønderborg, Sønderborghus (m/The Wands)

01-okt, Vejle, Bygningen

06-okt, Odense, Posten (m/Entrepreneurs)

07-okt, Svendborg, Kammerateriet

08-okt, Randers, Von Hatten

13-okt, Ballerup, Baghuset

14-okt, Roskilde, Gimle

15-okt, Lyngby, Templet

02-dec, København, Loppen

Med sig som support har Baby In Vain Molly og Electric Elephants. Mens du venter på, at Baby In Vain rocker bladene af træerne til efteråret, kan du nyde sommeren med pigernes album med sangen "Martha's View".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA