x

"Jeg er en frihedskæmper"

"Jeg er en frihedskæmper"

Aura var en kvinde af få ord, da hun gæstede GAFFAs campingvogn. Selvom hun har ligget under radaren siden udgivelsen af albummet "Before The Dinosaurs", der udkom i 2011, har hun ikke ligget på den lade side. Hun har i stedet begravet sig i sangskrivningen, som hun har glædet sig til at servere for sin hungrende fanskare. 

Hun diskede derfor hurtigt op med sin dugfriske single "Love Somebody", der strømmede ud over de sommersvalende gæster. Hun forklarede senere, at musikken flyder som en naturlig kilde fra hendes bevidsthed og understregede hurtigt det udsagn ved at lade sin guitarist spille et par tilfælde strøg på sine strenge. Der gik ikke mange sekunder før sangerinden beyndte at scatte over riffet, som til sidst mundede ud i "Geronimo", der er blevet skrevet i hendes forældres køkken.

"Jeg er en frihedskæmper," fortalte hun lattermildt, og selvom hun efter eget udsagn har et "super mærkeligt arbejde," så gør hun det af kærlighed til musikken. Et passende citat for gæsterne, der uden at tøve har tømt sparebøssen for at strømme til den danske festival. Af kærlighed til musikken, selvfølgelig. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA