x

Få pladekontrakt af Vice og Levi's

Få pladekontrakt af Vice og Levi's

Lige nu kan man tilmelde sig musikkonkurrencen Levi's Sounds, som er sat i stand i samarbejde med Vice Magazine for at finde et nordisk band, der skal have en pladekontrakt med pladeselskabet Nightliner.

Alle interesserede kan uploade en sang eller musikvideo til konkurrencens webside, og derefter vil en jury bestående af repræsentanter fra Levi's, Vice og Universal/Nightliner samt Knut Schreiner fra bandet Turbonegro vælge en vinder blandt andet på basis af, hvor mange der har hørt det uploadede materiale.

Vinderen vil udover en pladekontrakt også få sit materiale produceret af Schreiner, der i en pressemeddelelse siger følgende om konkurrencen.

"Jeg er meget spændt på at være en del af denne her ting. På en ny ukonventionel måde er det muligt for nye bands og kunstnere at lave et album og få det udgivet under meget gode og professionelle forhold, hvilket efterhånden ikke sker så ofte, da musikindustrien er under stor forandring og må kæmpe meget, samtidig med at de store budgetter er strøget. Sammen med en fair og spændende måde at finde den bedste nye nordiske musik på er det en situation, der med succes balancerer mellem kunst og forretningsverdenen. Det er derfor, jeg hoppede med på vognen, da jeg fik chancen til at være med som producer".

Sidste frist for tilmelding til konkurrencen er 19. august, men allerede nu kan du besøge siden og se, hvem der har uploaded materiale til konkurrencen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA