Volbeat giver flere danske koncerter

Volbeat giver flere danske koncerter

Volbeat, der netop har spillet på Tinderbox Festival og optræder på Nibe Festival i denne uge, giver to store danske koncerter til efteråret.

Onsdag 19. oktober 2016 - Jyske Bank Boxen, Herning

Tordag 27. oktober 2016 - Forum, København

Opvarmningsbands er australske Airbourne og amerikanske Crobot

Bandet fejrer at deres nye, sjette studiealbum “Seal The Deal & Let's Boogie” er debuteret som nummer 1 i hele syv lande: Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgien, Østrig og Schweiz. I Canada og Norge er albummet gået direkte ind som nummer 2 på hitlisterne, i USA nummer 4 – næstbedste placering for et dansk navn nogensinde, kun overgået af Lukas Graham, der blev nummer 3 i april – og nummer 16 i England.

GAFFAs anmelder var begejstret for koncerten på Tinderbox, som blev tildelt fem stjerner med blandt andet følgende ord: "Med fire ekstranumre sætter Volbeat punktum for et stort anlagt show, der får lov til at strække sig over en time og tre kvarter – den længste koncert, jeg har oplevet på dette års Tinderbox. Det var ikke et sekund for meget fra et band, hvis forsanger tilmed viser klædelig ydmyghed og mange gange takker publikum for at møde op og synge med." Læs hele anmeldelsen her.

Billetter:

Jyske Bank Boxen:  520 / 425 / 350 kr. + gebyr
Forum: 425 kr. + gebyr
Billetsalget starter onsdag 29. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Varm op med lyric videoen til "For Evigt" med Johan Olsen:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA