x

Tinie Tempah til Danmark

Tinie Tempah til Danmark

Den britiske rapper og producer Tinie Tempah kommer til Danmark og giver sine to første solokoncerter herhjemme. Det sker i Store Vega i København 14. november og på Train i Aarhus 18. november.

Tinie Tempah brød igennem, da han i 2010 debuterede med albummet "Disc-Overy" og hittene "Pass Out" og "Written in the Stars". I 2011 gennemførte han en udsolgt turné i England, der både indbefattede shows på The O2 og Wembley Arena i London.

I 2013 udgav han sit andet studiealbum, ”Demonstration” med gæstebesøg fra blandt andre Dizzie Rascal, Ella Eyre og Big Sean. Herhjemme fik pladen fem stjerner af GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr, der roste Tinie Tempah for sit brede musikalske spænd mellem både "det grime'de, det dub'ede, det tunge, det hårde, det poppede og det minimalistiske". Læs hele anmeldelsen her.

Tinie Tempah vendte tilbage sidste sommer med singlen "Not Letting Go", med gæstevokal af Jess Glynne, og det gav ham hans sjette nummer 1- hit i England. Og nu har han netop offentligjort, at han den 16. september udsender sit tredje album, "Youth".

Førstesinglen "Girls Like" er allerede blevet et hit og byder endnu en gang på en markant gæstevokalist – i dette tilfælde er det svenske Zara Larsson, der for tiden også hitter med David Guetta på fodbold-EM-temasangen "This One's For You".

Billetsalget begynder fredag 1. juli klokken 10.00
Billetpris (KBH): 265,- + gebyr
Billetsalg: Billetlugen.dk (København) / Ticketmaster.dk (Aarhus)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA