x

Red Hot Chili Peppers tilbage til Danmark

Red Hot Chili Peppers tilbage til Danmark

Red Hot Chili Peppers, der spillede på Roskilde Festival i onsdags, har annonceret, at de kommer til Jyske Bank Boxen og spiller koncert onsdag den 16. november. Billetsalget starter onsdag 6. juli kl. 10.00.

Red Hot Chili Peppers er aktuelle med deres 11. studiealbum ”The Getaway”, som udkom i juni. Albummet debuterede som #1 på Billboard Album Sales Chart og som #2 på Billboard Top 200. “The Getaway” markerer det Grammy Award-vindende bands syvende top 10 album og tredje #2 på Top 200 listen. Albummet debuterede som #1 i Australien, Belgien, Irland, Holland og New Zealand. Det debuterede som #2 i Storbritanien og Tyskland.

Red Hot Chili Peppers blev dannet i Los Angeles i 1983 og består i dag af sanger Anthony Kiedis, bassist Flea, trommeslager Chad Smith og guitarist Josh Klinghoffer, har solgt mere end 60 millioner album og har vundet seks Grammy Awards, inklusive "Best Rock Album" for "Stadium Arcadium", "Best Rock Performance By a Duo or Group" for "Dani California," "Best Rock Song" for "Scar Tissue" og "Best Hard Rock Performance With Vocal" for "Give It Away." Bandet blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame i april 2012.

Det var i øvrigt ikke imponerende anmeldelser, Red Hot Chili Peppers fik for deres koncert på Roskilde Festival i onsdags. GAFFAs anmelder Kristoffer Veirum tildelte således kun koncerten to stjerner under overskriften "Chilipebrene brændte ikke Chili Klaus' gane". Læs hele anmeldelsen her.

Adskillige andre medier bragte tilsvarende dårlige anmeldelser. 

Til gengæld gav GAFFA bandet fire stjerner, sidst de spillede i Jyske Bank Boxen, i 2011. Her skrev Michael José Gonzalez blandt andet: 

"Red Hot Chili Peppers har i aften genvundet deres ære som live-navn og vist sig som et vitalt og vedkommende band, man ikke længere behøver frygte at tage til koncert med. Der er udvist ægte spilleglæde og begejstring, og det er bestemt en glæde at overvære bandets tilbagevenden til noget, der ligner tidligere tiders storhed. Det var ikke nogen uforglemmelig aften, men pebrene er bestemt hverken færdige med fyrre eller afskrevne som "has beens" endnu." Læs hele anmeldelsen her.

Billetpriser: 750,- / 590,- / 510 kr. + gebyr
Alle købere modtager et gratis eksemplar af albummet "The Getaway", enten fysisk eller digital.
Billetsalget starter onsdag 6. juli kl. 10.00. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA