x

Cold War Kids til Danmark

Cold War Kids til Danmark

Billede: Jacob Dinesen, fra koncerten på Vega i maj

Der var mange, der blev skuffede, da californiske Cold War Kids aflyste deres koncert på årets Roskilde Festival, da deres tourbus brød sammen på landevejen på vej til festivalen. Nu er der imidlertid håb forude, idet gruppen har annonceret, at den giver koncert i Den Grå Hal i København 31. oktober.

Cold War Kids har fået masser af roser for deres skramlende alternative rock med inspiration fra blandt andre Tom Waits og The Pogues. Da Cold War Kids’ debutalbum “Robbers & Cowards” udkom i februar, gav GAFFAs Lars Löbner Jeppesen fem ud af seks stjerner og skrev blandt andet: “På dette debutalbum manipuleres der rastløst rundt med genrer som blues, country og soul for at ende op med en dragende skramlet vintage-indie, der kunne være lavet af Tom Waits' børn.”

Cold War Kids gav i øvrigt koncert i Lille Vega i maj, hvor GAFFAs Lars Rønn Olsen uddelte fire ud af seks stjerner og blandt andet skrev: ”Der er tale om et band, der forstår at begå sig på en scene. De fire amerikanere fyldte scenen godt ud med deres energiske tilstedeværelse og selvsikre attitude, og sammen med de musikalske højdepunkter holdt de publikum i et fast greb.”

Billetsalget til koncerten starter på fredag d 24. august klokken 10 gennem Billetlugen.dk, tlf. 70 263 267 samt i Fona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA