x

Musik i Lejet offentliggør spilletider og fuldender program med fem navne

Musik i Lejet offentliggør spilletider og fuldender program med fem navne

I dag fuldender den nordsjællandske festival Musik I Lejet årets program og offentliggør den fulde spilleplan. Årets line-up afrundes med fem navne: Teitur, WAA Industry (Kenton Slash Demon & Kasper Marott), ELOQ (billedet), DJ Whut og Christian d'Or.

Festivalen løber af stablen fra den 21. til den 23. juli.

Den færøske sanger og sangskriver Teitur Lassen har siden sin første pladeudgivelse "Poetry & Aeroplanes" turneret det meste af verden. Hans musikalske talenter går mange år tilbage, da han allerede som 13-årig lærte at spille orgel, i en årrække var forsanger og guitarist i bandet Mark No Limits og derefter spillede regelmæssigt på en lille sing/songwriter klub på Østerbro. I februar gav han en unik fælleskoncert med amerikanske Matthew E. White på Forbrændingen.

Pladeselskabet WAA Industry er grundlagt af dj-duoen Kenton Slash Demon og Jolene Bars Kristian Kjølles. Industrys første udgivelse var Kenton Slash Demons "Skydancer Part I+II", og for få måneder siden udkom selskabets anden skæring, danske XYZ’s (tidl. Jatoma) debut-ep "1". Den danske dj Kasper Marott startede sin karriere som 16-årig på Dunkel. Derfra er det gået hurtigt, og han er nu en del af Red Bull Music Academy i Paris. WAA Industry har tidligere afholdt mange fester, blandt andet under Strøm Festival, og i juli flytter festen til Tisvildeleje, hvor Kenton Slash Demon og Kasper Marott spiller side om side, til solen står op. 

I en alder af kun 23 år har den prisvindende dj, pop-producer og platin-sælgende ejer af CHEFF Records, ELOQ aka August Fenger allerede taget Danmark med storm. ELOQs track "Glass" fra Møs storhittende album "No Mythologies To Follow" og hans populære hiphop-rytmer med UK Bass, synths og pop har banet vejen for ham både nationalt og internationalt.

Udover at have spillet på verdensplan for kunstnere som Akon, Method Man, Action Bronson og mange flere har Jason "Dj Whut" Rivera også været involveret i mange projekter med mange danske kunstnere samt spillet på de største københavnske natklubber. Som et produkt af 80’ernes New York er Dj Whut vokset op til lyden af forskellige genrer i radioen, hvilket har påvirket hans musikstil i retning af Funk, Soul, R’n’B og hans sande kærlighed – Hip Hop.

Et eller andet sted i mellem legende og stigende stjerne kan du finde den københavnske sanger, dj og producer Christian d'Or. Med sine "Disco Dick"-fester på Bakken i Kødbyen og hans disco-duet med sangeren Vinnie Who har d’Or sat sig som et af de mere underholdende og innovative mærker på det danske byliv.

Du kan se det fulde program og hele spilleplanen på Musik I Lejets hjemmeside her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA