x

Roskilde-roste Bring Me The Horizon vender tilbage til Danmark

Roskilde-roste Bring Me The Horizon vender tilbage til Danmark

Det populære band Bring Me The Horizon, der i sidste uge væltede Arena på Roskilde Festival, kommer tilbage til Danmark og spiller i Falconer Salen den 20. november.

Der er sket meget for de fem Sheffield-gutter i Bring Me The Horizon siden begyndelsen som et ungt knusende metalcore-band tilbage i 2004. Fem album er det blevet til med det nyeste og anmelderroste "That's The Spirit", der udkom i september 2015.

Gruppen har gradvist rykket sig fra at være et metalcoreband til at vise blødere sider af sig selv. Bandet fokuserer i større grad på sangskrivningen og har udvidet deres sound med kor og mere klassiske elementer. De begyndte at inkorporere elektroniske passager, akustisk klimpren, ominøse keyboards og orkestrale elementer i deres musik og er blevet mere og mere populære.

Det fik feststemte publikum på årets Roskilde da også at mærke, da Bring Me The Horizon imponerede med et rabalder af en koncert, der beviste, at de sagtens kan bære deres stadionambitioner og samtidig give et effektfuldt show med underholdningsværdien i top. GAFFA kvitterede med fem stjerner og skrev: "Det var svært ikke at blive blæst bagover af de scenevanter briter, der for nylig også charmerede sig under huden på NME til Glastonbury, på Arenas scene. Ved at flette de poppede elementer ind i deres lyd, bliver der lidt for enhver smag: Tyngde til næverne og smør til stemmebåndene og øregangene."

Bring Me The Horizon rammer Falconer Salen i København søndag den 20. november. Billetsalget starter fredag 8. juli 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA