x

Kortfilm-premiere: Danni Tomas 'Grå'

Kortfilm-premiere: Danni Tomas 'Grå'

Danni Toma havde i går premiere på kortfilmen "Grå" i København. Filmen er knyttet til hans seneste, anmelderroste album af samme navn, og du kan eksklusivt se den her forneden.

Kortfilmen ”Grå” er en reaktion på de utallige musikvideoer, der kommer op på de sociale medier hver eneste dag. Noodle (producer) og Danni Toma havde lyst til at udfordre mediet og fortælle en historie på en anderledes måde ved at lave en musikalsk kortfilm. Filmen tager derfor udgangspunkt i sangene fra det seneste album "Grå".

Stenild brødrene – Mark og Mikkel - og Danni havde en ide om at lave en visualisering af temaet og stemningen fra albummet. De skabte en karakter - spillet af Danni selv - der sidder fast i en fortælling i et miljø, vi ser mange unge, inklusiv Danni, bevæge sig i til daglig. Der er altid en rus, der skal opnås. I stedet for at finde ud af hvorfor den rus altid skal være der, drukner man tankerne i mere rus og mere sjov, ind til man til sidst er ude på et sidespor. Medvirkende er udover Danni også Noodle og Lord Siva.

At formidle albummet ved hjælp af kortfilmsmediet er også et opråb fra Danni Toma til andre kunstnere.

"Vi skal turde udfordre mediet, så vi får flere spændende videoprojekter i stedet for de mange performance videoer, der bliver smidt ud hele tiden. Eksperimenter lidt mere, kom ud af jeres comfort zone. Derudover er projektet lavet til dem, der sidder fast i det miljø, vi skildrer i filmen. En opsang om at det er på tide at komme videre og lade sig rive med af sin egen udvikling," afslutter Danni Toma.

 Danni Toma annoncerede i tirsdags sin kommende efterårsturné. Den kan du læse mere om her.

Se kortfilmen "Grå" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA