Nyhed

Train får besøg af Helhorse, Bersærk og Livløs

Blomsten af ny dansk metal rammer Aarhus til oktober

Lyden af ny dansk metal kommer til at runge på Train torsdag den 27. oktober, når spillestedet lægger scene til Helhorse, Bersærk og Livløs.

Med den rå, nærmeste u-hellige blanding af beskidt metal, punk og klassisk rock har københavnske Helhorse det seneste år gjort sig bemærket. På CV'et står blandt andet et opvarmningsjob for et trekløver bestående af AC/DC, Slayer og Anthrax, mens bandets koncert på årets Copenhell imponerede GAFFAs anmelder Hansen. "Helhorse har et gigantisk potentiale, og jeg håber sådan, at de får realiseret det," skrev han efterfølgende. Læs hele anmeldelsen her.

Siden udgivelsen af ep’en Trældom i 2013 har aarhusianske Bersærk spillet koncerter over det ganske land. De har blandt andet delt scene med amerikanske EyeHateGod og Red Fang, spillet support for danske Helhorse og var i 2014 udvalgt til BlastBeasts The New Shit Showcase i Pumpehuset. Albummet "Mulm", som udkom i oktober 2015, er deres første fuldlængde udgivelse.

"Bersærk beviste, hvordan de formår at bruge uundgåelige problematikker til deres force, hvilket derfor betød, at deres optræden i skrivende stund står blandt dettes års mest intense koncerter på Rising-scenen," skriver GAFFAs Simon Nielsen om bandets optræden på dette års Roskilde Festival.


Det aarhusianske band Livløs blev dannet i 2014 og har deres debut-ep på trapperne. De er blandt de udvalgte til showcasefestivalen Uhørt 2016 og har tidligere åbnet for Artillery og Spitanger samt deltaget i WOA Metal Battle 2016. De fem gutter i bandet sværger til den sexede molotovcocktail af blod, sved og metal.

Du kan læse mere om Train Live - Helhorse, Bersærk og Livløs - på Facebook her.

Billetter er i salg og kan skaffes via Ticketmaster.dk

Se Helhorse med "Hell Of A Ride" her:

ANNONCE