x

Ny musikvideo: NovemberDecember tager stormen i en anden retning

Ny musikvideo: NovemberDecember tager stormen i en anden retning

Efter to års ventetid siden sidste udgivelse er aarhusianske NovemberDecember klar til at tage hul på et nyt kapitel. Bandet har været i rivende udvikling, med masser af koncerter og landevejsoplevelser, og har arbejdet sig i en mere rocket retning. Den nye sound og energi kan opleves på den splinternye single "The Storm In Everything", der udkommer i dag. Du kan se musikvideoen her forneden.

Singlen, som er tilgængelig på alle digitale platforme, er ledsaget af en art militant danse-musikvideo, som skaber en skærende kontrast til sangens udsvævende og drømmende karakter. Videoen udspiller sig i noget, der kunne minde om et postmoderne rip-off af Mellemøsten og kredser om en slags symmetrisk iscenesættelse af menneskers evner og ret til at adskille sig i tanke og handling fra sine omgivelser. Videoen er skabt og instrueret af Marie Boye og Frigge Fri i samarbejde med kollektivet Danseatelier.

Det nye album er sat til udgivelse i begyndelsen af 2017. Det er indspillet og produceret af bandet selv, og det bliver i høj grad en manifestation af bandets vokseværk i både lyd og format. Hvor anmeldere tidligere har lavet nænsomme sammenligninger med Fleet Foxes og The Lumineers, falder The War On Drugs nu måske lettere på tungen.

For at indfange den liveenergi som bandet har med sig i bagagen efter at have turneret bravt i Danmark, Tyskland og Schweiz, har de indspillet det meste materiale live med alle bandmedlemmer og instrumenter i samme rum, hvilket har bidraget til en organisk lyd og giver ikke blot en feeling af et band, der spiller sammen, men den helt særlige lyd af et band, der faktisk gør det.

NovemberDecember udgav i 2014 deres debutalbum, "From The Swing Into The Deep". GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez skrev: "Bandets lyd og udtryk er meget autentisk klingende, og der er rigeligt med iørefaldende melodier at lade sig rive med af, og med den akustiske guitar helt fremme i lydbilledet er det lige, så de små hår rejser sig, og når de så skruer op for gassen som i The Fountain, er det slet ikke til at stå for." Læs hele anmeldelsen her.

Se "The Storm In Everything" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA