x

One Love Marley Band fra Aarhus hylder reggaekongen

One Love Marley Band fra Aarhus hylder reggaekongen

En hyldest til Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots reggae er i den grad omdrejningspunktet for et spændende nyt projekt, der denne sommer udspringer fra det aarhusianske musikmiljø.

One Love Marley Band er et nyt Aarhus-ensemble, etableret med den klare vision at hylde musikken, teksterne og den originale Roots Rock Reggae, som Bob Marley gjorde legendarisk i 1970'erne og som den dag i dag stadig inspirerer generationer.

Ideen om at spille Bob Marleys sange har været der længe. Bandets bagmand Ole ’Don Brock’ Brockmann har været dedikeret til reggae, siden han som ung mand hørte Positive Vibration i radioen.

Ole har arbejdet med reggae lige siden og dannede i 2012 Rebel Rock Backing Band. Bandet har samarbejdet med flere reggaeartister ved koncerter i Aarhus og det er dette band, der danner grundstammen i One Love Marley Band.

Bandets første single Coming In From The Cold er en frisk og overbevisende nyfortolkning af Bob Marleys sang fra albummet Uprising fra 1980 og udsendt på More Music.

Senere på året udsendes singlerne Is This Love og Could You Be Loved - alle tre numre produceret af Kim Sagild, der har lang producererfaring med de latinamerikanske genrer, men som her vover sig ud i reggaeuniverset.

Sangerinden Mia Kamla Marie Bluhm (billedet) står i front for bandet og leverer stemmen, og selvom der er tale om nyfortolkninger af en række af Marleys allerstørste hits, så leveres de med stor respekt for de originale værker og med et musikalsk overskud, der sikkert vil få reggaekongen til at smile ned til os fra hans himmelske hvilested i Zion.

One Love Marley Band kan blandt andet opleves live til Aarhus Reggae Festival til september.

Du kan lytte til nummeret her:

https://soundcloud.com/more-music-352856337/coming-in-from-the-cold/s-Jt8M1

For mere information om dette spændende projekt, tjek:

https://www.facebook.com/onelovemarleyband/?fref=ts


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA