x

Phil Anselmo: Zakk Wylde kan ikke udfylde Dimebags sko

Phil Anselmo: Zakk Wylde kan ikke udfylde Dimebags sko

Hvis Zakk Wylde var ved at pudse rockskalaerne af på sin Bullsize-malede guitar i håb om at udfylde afdøde Dimebag Darrells sko til en mulig gendannelse af Pantera, kan han godt pakke sin Les Paul tilbage i kassen igen. Det kommer ikke til at ske, forklarer tidligere frontmand Phil Anselmo. Det skriver Classic Rock Magazine.

I årevis har man diskuteret muligheden for at inddrage Wylde, der var en nær ven af den afdøde Dimebag, og han har da også tidligere givet udtryk for, at han var klar til at rykke, hvis han fik tilbuddet. I en spørgerunde for fans i sidste måned udtrykker Anselmo dog sine tvivl om at lade den tidligere Ozzy Osbourne-guitarist prøve kræfter i Pantera.

Han siger: "Zakk er sådan en møg-god guitarist, men jeg synes, at han bare er en anden slags guitarist. En anden stil."

"Tonalitet spiller en rolle. Han har en anden tone end Dime. Så der ville være mange ting, der skulle ændre, ikke for at udfylde Dimebags sko, men for overhovedet at kunne spille Pantera-dele. De fucking sko kan ikke fyldes ud," uddyber han.

Den tidligere frontmand beskriver Wylde som "en fucking fed gut, nede på jorden, sej som en i helvede," men tilføjer: "Jeg har endda sagt det til ham efter et show, 'Det er det greb. Ingen har Dimebags greb på en spade - ingen.'"

Panteras trommeslager – og Dimebags bror – Vinne Paul Abbot, som nu spiller i Hell Yeah, har afvist muligheden for en gendannelse af det legendarisk metalband lige siden, Dimebag under tragiske omstændigheder blev myrdet på scenen i 2004.

Anselmo selv oplevede en mediestorm sidste år til Dimebash, da han i en brandert besluttede sig for at heile fra scenen. Det vakte harme hos blandt andet hos Machine Heads forsanger Rob Flynn, der satte Anselmo godt og grundigt på plads i en vred YouTube-video. Efterfølgende undskyldte Anselmo sin opførsel, men måtte alligevel på karrieremæssig retræte og aflyse flere planlagte koncerter – ligesom adskillige også blev aflyst af arrangører.

Du kan se Phil Anselmo besvare spørgsmål her via YouTube:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA