x

Sidste koncert for The William Blakes?

Sidste koncert for The William Blakes?

Den danske pop/rockgruppe The William Blakes har siden udgivelsen af deres debutalbum "Wayne Coyne" i 2008 vundet adskillige priser for deres musik samt modtaget bred kritisk anderkendelse. Men er en indstilling af deres karriere som The William Blakes allerede på trapperne?

I en teaser til deres forestående koncert i Vega, som bandet selv har lagt op på YouTube, står gruppens forsanger Kristian Leth og trommeslager Fridolin Nordsø et sted i Spanien og prøver charmerende at lokke folk til koncerten. "Første koncert i to år, liv eller død. Måske opløser vi bandet efter det der. Måske bliver det den vildeste koncert nogensinde," siger de og trækker lidt på smilebåndet. 

Medlemmerne i TWB har haft travlt med diverse sideprojekter de sidste to år, men siger kryptisk om gruppens fremtid: "En single er på vej. Måske en plade. Ingen ved med sikkerhed, hvad der sker med The William Blakes. For to år siden udkom "Purple Ball", bandets sjette album på seks år, og det blev – om ikke et punktum, så et komma i en indtil da konstant kværnende proces". 

Hvad fremtiden præcis bringer for de danske drengerøve vides endnu ikke, men hvis du vil med til den muligvis sidste The William Blakes-koncert, så kan der nu købes billetter via Vegas egen hjemmeside her

Se hele teaseren her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA