x

Hør første nye single fra Justice i fem år

Hør første nye single fra Justice i fem år

Den elektroniske duo Justice fyrer godt op for funkmotoren på deres første nye sang i fem år, "Safe And Sound". Det skriver Rolling Stone Magazine. Hør den her forneden.

Det franske makkerpar serverer en psykedelisk disco-banger, komplet med knipsende fingre, synth-strenge, spastisk jazz-fusions-synth og et hårdt smækkende slap-bas-groove.

Ifølge Pitchfork fik nummeret sin egentlige premiere i juni under Ed Banger Records-grundlægger Pedro Winters dj-sæt på Sonar Festival i Barcelona.

Justice har endnu ikke bekræftet, at deres længeventede tredje album er på trapperne, men noget tyder på, at de er ved at gøre klar til en udgivelse. I april tweetede det franske indie-pladeselskab Because Music et billede af gruppen, der underskrev en ny kontrakt. "På vej mod nye eventyr med de to drenge her," lød det under billedet.

Gruppens anden album, "Audio, Video, Disco" fra 2011, imponerede dog ikke GAFFAs anmelder Jesper Buhl. Han kvitterede med to stjerner og skrev: "Hvorfor høre Justices stivbenede, semi-elektroniske (pik-)rockpasticher, når den ægte vare gør det samme både mere vellydende og mere groovy?"
Læs hele anmeldelsen her.

Hør "Safe And Sound" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA