x

Video: Gene Simmons snubler på scenen under Kiss-koncert

Video: Gene Simmons snubler på scenen under Kiss-koncert

Under lørdagens koncert i Bozeman, Montana faldt sanger og bassist i Kiss, Gene Simmons, bagover på scenen.

Det var under bandets sidste sang ”Rock and Roll All Night”, hvor Simmons tilsyneladende tog ”roll”-delen lidt for bogstaveligt.

Der gik dog ikke lang tid, før sikkerhedsfolket kom ham til undsætning og fik den tilsyneladende uskadte Simmons på benene igen.

Se klippet herunder:

Det er ikke længe siden, at Gene Simmons var ude med en officiel undskyldning for den udtalelse, han var kommet med i forbindelse med Princes død. Han mente, at hans død var ”patetisk”.

”Bowies død var den mest tragiske af alle, for han var rigtig syg. Alle de andre er døde af valg. [Princes, red.] stoffer dræbte ham. Troede du måske, at han døde af forkølelse?” sagde Gene Simmons og tilføjede: ”Hvor patetisk, at han dræbte sig selv. Nar ikke jer selv, for det var hvad han gjorde. Langsomt, forsikrer jeg jer… Men det er, hvad stoffer og alkohol er: en langsom død.”

Siden hen har Simmons været ude med en undskyldning for den udtalelse på Twitter, efter massiv kritik. Den lød: ”Jeg har fået så meget høvl fra min familie for min store mund igen. Jeg undskylder. Jeg har en lang historie for at blive meget vred over, hvad stoffer og alkohol gør ved familie og pårørende til de afhængige. Jeg er vokset op i en kultur, hvor afhængige blev afskrevet som tabere og det har været svært at ændre den opfattelse. Men jeg udtrykte mig bestemt ikke ordentligt i denne forbindelse.”

Det er senere kommet frem, at Prince døde af en utilsigtet overdosis af det smertestillende middel Fentanyl.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA