x

Se: Pokémon Go-spillere ser ikke Justin Bieber, fordi de har for travlt med at fange dem alle

Se: Pokémon Go-spillere ser ikke Justin Bieber, fordi de har for travlt med at fange dem alle

Som man ikke har kunnet undgå at lægge mærke til den seneste tid, så har Pokémon gjort et enormt comeback. Ikke i form af spillekort, som mange kender fænomenet, men derimod som app. Pokémon Go er navnet, og spillet, der foregår på ens smartphone, får folk i stor stil til at stirre på deres telefon, imens de fysisk går rundt og prøver at fange monstrene.

Disse monstre viser sig nu måske mere interessante end den ellers meget eftersøgte kendis Justin Bieber. En video, Scooter Braun (Biebers manager) har postet på Instagram, viser stjernen gå rundt sammen med en ven i jagten på Pokémons – lige forbi intetanende mennesker, der ligeledes ligner nogle, der prøver at fange de animerede figurer.

Det utroligt populære spil har på kort tid fået Nintendos markedsværdi til at stige med over syv milliarder dollars, rapporterer Euroinvestor.

Om Pokémon Go på længere sigt helt udfaser pop-stjerner, kan kun fremtiden vise, men indtil da kan den humoristiske video ses nedenfor. 

 

This is amazing @johnny lol. @justinbieber and @alfredoflores in nyc looking for Pokemon and no one looks at who is next to them.

En video slået op af Scooter Braun (@scooterbraun) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA