Nyhed

Synth-legende gæster Danmark til WAVE-fest

Wolfgang Flür fra Kraftwerk kan opleves i Pumpehuset til september

En af de fire robotter fra den måske vigtigste elektroniske gruppe nogensinde, tyske Kraftwerk, kommer til landet, nemlig Wolfgang Flür. Det giver anledning til en aften, der på energisk vis fejrer synth-musikken med et brag af en fest, der udover Flür byder på live-koncert danske Ras Bolding samt dj's Duch, Steve Nilsson og Bolding, der fyrer synth, wave og electro af natten lang.

Det sker altsammen til Retro/Wave Fest vol. 2 på Pumpehuset den 3. september. Se program her forneden.

Wolfgang Flür er bedst kendt fra den legendatiske gruppe Kraftwerk, som skabte historie gennem elektronisk musik. Han optræder med både solo- og Kraftwerk-materiale og et flot visuelt show. Fra 1973 til 1986 var Flür medlem af Kraftwerk og medvirkede således på de klassiske album "Autobahn", "Radioaktivität", "Trans-Europa Express", "Die Mensch-Maschine", "Computerwelt" og "Electric Café". Disse album blev direkte inspiration for genrer som synthpop og new wave, industrial og techno, men som også på længere sigt har påvirket både hiphop, pop, metal og moderne klassisk musik.

Sidste år udgav Flür opsamlingen "Eloquence", som vil danne ramme om hans optræden i København, hvor der også loves Kraftwerk-klassikere. I 2010 gav Flür en dansk koncert og i den anledning interviewede GAFFA kort synth-legenden. Læs interviewet her.

Ganske vist optræder Ras Bolding live med egen musik inden Flür går på scenen, men han har også sagt ja til at give dj-sæt ud på de små timer for dem, der naturligvis nægter at gå hjem, nu festen er i gang. Nogle vil måske huske hans energiske dj-sæt i forbindelse med Blancmange-koncerten for nogle måneder siden, andre vil kende ham som hjernen bag Klub Golem.

Med Wolfgang Flür er der, med andre ord, mulighed for at opleve en mand, der har været med til at skrive musikhistorie, og ved køb af en VIP-billet er der også mulighed for en  eksklusiv Synth Talk/Meet & Greet med Wolfgang Flür først på aftenen.


Du kan læse mere om arrangementet på Facebook her.

Billetter er i salg og kan skaffes via Tickmaster.dk

 
PROGRAM
20.30 - Dørene åbnes for folk med VIP-billetter
21.00 - 22.00: Synth Talk med Wolfgang Flür på scenen - inkl. Meet & Greet
22:00 - Dørene åbnes for alle - DJ Jakob Duch
22.30 - 23. 30: Ras Bolding (Live )
23:30 - 01.00: Wolfgang Flür (Live)
01:00 - 02:00: DJ Jakob Duch markerer 30 års-jubilæum for Depeche Mode/New Order/Talk Talk-koncerten 1986
02:00 - 03:00: DJ Steve Nilsson
03:00 - 04.00: DJ Ras Bolding
ANNONCE