x

Ny musikvideo: Siamese flirter med de syv dødssynder

Ny musikvideo: Siamese flirter med de syv dødssynder

Det prisvindende alternative rockband Siamese er til vinter klar med en konceptudgivelse, hvor de syv dødssynder danner rammen. I den forbindelse er bandet gået i gang med en omfattende videoproduktion til de sange der skal udgøre Siamese’ fjerde udspil "SAGILIA". Du kan se den seneste musikvideo "Avaritia" her forneden.

Musikvideoen følger op på førstesinglen "ABLAZE", der udkom i marts og allerede har en halv million streams. Den fortsætter dødssynd-konceptet, og bandet har allieret sig med Michel Winkler Krog (Suspekt, Hatesphere) for at skabe billedsiden.

"Vi skabte 'Avaritia' nærmest synkront med panamapapers skandalen. Ideen til musikvideoen, symbolikken med de sorte balloner og vores American Psycho look-a-like udspringer af den grådighed, mennesker udviser for noget så banalt som et stykke papir. Papir, der godt nok styrer vores verden, men immervæk blot papir. Vi har lavet den over en dag med Michel, der med sin fantastisk krøllede hjerne har skabt en dyster stemning til vores til dato mest poppede sang," udtaler forsanger Mirza Radonjica

Siamese satser med den kommende udgivelse på det britiske marked og har netop underskrevet en bookingkontrakt med daily dischord samt en managementkontrakt med Tone Management - begge UK.

"Vi er super glade og forventningsfulde omkring vores setup der kom i stand efter vores management Prime i Danmark, havde været en tur til de britiske øer. Det giver forhåbentligt nogle bedre forudsætninger for at skabe sig et navn derover," udtaler trommeslager Joakim Stilling.

Siamese udgav sidste år i januar deres tredje album. Det modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Singlen udkommer i dag på Prime Collective og følges i efteråret op af udvalgte koncerter i de større danske byer samt en turné i England.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA