x

Ny musik på vej fra Bon Iver?

Ny musik på vej fra Bon Iver?

Bon Iver er sat til at spille på den festival, som forsanger Justin Vernon arrangerer med The Nationals Aaron Dessner, Eayx Claires Music Festival, den 12. og 13. august. Han har lovet, at han og bandet vil spille et sæt "bestående af ny musik".

I kølvandet på dette er der dukket en mystisk 22 sekunder lang video op på YouTube. Det skriver Pitchfork. Se den her forneden.

Videoen er titlet "#22days", hvad formodentlig refererer til det antal dage, der er, til Vernon afslører denne nye musik på festivalen. Det er med andre ord en slags nedtælling. Videoen indeholder også, hvad der kunne lyde som ny musik.

På Bon Ivers Facebook-side er der også sket forandringer. Både profil- og coverbillede er blevet opdateret i en stil magen til videoen. Siden februar har Vernon sagt, at Bon Iver ikke længere "slapper af" (noget han sagde i 2012 efter udgivelsen af "Bon Iver" fra 2011). De har senest spillet i Asien og Australien.

Albummet "Bon Iver" modtog fire stjerner af GAFFAs Pelle Sonne Lohmann. Han skrev blandt andet: "Imidlertid må det konstateres, at de virkelig stærke sange og melodier er gået en smule tabt i bestræbelserne på at skabe så rigt orkestreret et værk som muligt – storladne arrangementer har til en vis grad erstattet debutens nedbarberede nærvær, og det er altså lidt synd."

Se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA