x

Mikael Simpson erstatter Laid Back på GrimFest

Mikael Simpson erstatter Laid Back på GrimFest

Der er kommet en aflysning fra Laid Back til GrimFest på grund af en fejl hos duoens agentur, der havde sat duoen til at spille to festivaler samtidig – Trailerpark og GrimFest. Laid Back er meget ærgerlige over at aflyse og håber, de får muligheden for at komme til næste års festival. Aflysninger er altid ærgerlige, men da de af gode grunde ikke kan være to steder på en gang, bliver duoen nødt til at melde afbud til dette års udgave af GrimFest, som afvikles i Brabrand ved Aarhus i den kommende weekend.

– I sådan en situation er gode råd dyre, og derfor er vi enormt taknemmelige over, at Mikael Simpson har sagt ja til at træde til. Vi havde brug for et navn med pondus som samtidig har en masse hits i kataloget, og der må man sige, at Mikael Simpson er et perfekt match. Derudover har Simpson altid haft et stort og trofast publikum i Aarhus, og derfor ved vi, at det er en erstatning som vil blive taget rigtig godt imod, siger John Fogde fra GrimFests bookinggruppe.

Mikael Simpson møder op sammen med Asger Baden, og sammen vil duoen præsentere materiale fra den elektroniske sanger og sangskrivers bagkatalog, der tæller seks studiealbum og klassikere som ”Er du kommet for at få noget”, "Jeg sidder fast", "Inden du falder i søvn", "Morgenlys" og mange andre.

GAFFA anmeldte senest Simpson live i Odense i oktober 2015, hvor anmelder Jens Dræby uddelte fem stjerner under overskriften "Den nordiske bas slog en masse skaar, og det krøllede radiohoved gjorde, som han ville." Læs hele anmeldelsen her.

Mikael Simpson er også kendt som formiddagsvært på P6 Beat sammen med Carsten Holm.

Mikael Simpson kan opleves på GrimFest 2016 lørdag 17.30 på Skovscenen.

Dette års udgave af GrimFest afvikles i dagene 29.-30. juli, og billetter kan købes via GrimFest.dk.

Se Mikael Simpson live fra årets Heartland Festival:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA