x

L.O.C. optræder til Festugens uofficielle åbning

L.O.C. optræder til Festugens uofficielle åbning

KØB DIN BILLET VIA GAFFA OG SPAR 30%

Før en perlerække af bedrifter, der blandt andet tæller adskillige succesfulde albums, en optræden på Orange Scene til Roskilde Festival og en plads i dansk musikhistorie som den kunstner med det mest downloadede album nogensinde. Før det – for over 20 år siden – var Liam O'Connor blot en aarhusiansk dreng med en lyst til at rappe. Nu vender drengen tilbage til sin barndomsby og de musikalske rødder som en mand, når han åbner Aarhus Festuge i Byparken den 25. august. 

Det var lige der i 8210, at L.O.C. tog de første skridt, mod at blive et af Danmarks største musiknavne og om den forestående hjemkomst i form af en koncert foran 10.000 mennesker siger rapperen selv: "Som aarhusianer findes der meget få ting i verden federe end at spille i Festugen. Det skulle da lige være at åbne den. Aarhus Festuge har altid betydet meget for mig - endda selv før jeg blev født. For da min far landede fra Irland for at arbejde i Aarhus i 70’erne, var det midt i Festugen, hvilket fik ham til at tro, at Aarhus var pakket med festlige mennesker hver eneste dag. Så han blev hængende og heldigvis længe nok til at få mig. Så tak Gud for Festugen!".

L.O.C. har holdt pause fra musik i 2016, hvilket gør hans optræden til Festugen den eneste mulighed for at opleve ham på scenen denne sommer. "Allerede sidste år, da jeg stod under åben himmel og nød Tina Dickow indtage sin hjemby, tænkte jeg: "Næste år skal det være Liam, det ville være det vildeste." Jeg har før oplevet magien og den storhed, han indtager en scene med, når der står tusindevis af forventningsfulde publikummer. Jeg får allerede kuldegysninger ved tanken og glæder mig meget," fortæller en begejstret Rikke Øxner, der er direktør for Festugen.

Hvis man spørger GAFFA anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr, så har L.O.C. i den grad stadigvæk hvad der skal til og da rapperen optrådte på Bremen Teatret med sin ep "Grand Cru" kvitterede hun med fuldt hus i form at seks stjerner. Hele hendes anmeldelse kan læses her.

KØB DIN BILLET GENNEM GAFFA OG SPAR 30%

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA