x

Christopher udgiver ny sang med stjerne-dj

Christopher udgiver ny sang med stjerne-dj

Sommeren er stadigvæk over os og Danmarks pop-darling Christopher er nu klar med en helt ny sommer-single i samarbejde med den norske dj og producer Matoma. 

De to stjerner mødte hinanden tidligere på året, imens Christopher gik og arbejdede på sange til sit nye album, og efter Matoma benyttede et par fridage i København til at lave ny musik, blev "Take Me Back" – som er navnet på singlen til.

”Jeg mødte Matoma første gang i januar, hvor han hørte skitsen til 'Take Me Back', som jeg havde arbejdet på i L.A., og derfra gik det stærkt med at komme i studiet. Som nummeret illustrerer, var det en fest at arbejde med Matoma. Han han en fed energi, og det skinner igennem i hans musik” fortæller Christopher om samarbejdet med den norske stjerne.

Matoma har på kort tid blevet et stort navn på den internationale dj-scene og hans sang "Old Thing Back" fra 2015 – et remix af en gammel sang fra rapperen The Notorious B.I.G. – er blevet streamet over 130 millioner gange på Spotify og har ført til at samarbejde med Akon, Jason Derulo, Jennifer Lopez samt Sean Paul og nu er tiden kommet til Christopher. 

Om "Take Me Back" siger Christopher selv: "Sangen er en typisk "Christopher"- melodi tilsat Matomas karakteristiske tropical house-lyd. Det er lyden af sommerfest, selvom historien faktisk er lidt mere seriøs. Den handler om at have mistet en pige, fordi man han taget en masse ting for givet. Man ville ønske, man kunne spole tiden tilbage og lave alle ens fejl om. På blødende knæ beder man om tilgivelse. Take me Back!"

En forkortet udgave af sommer-soundtracket fra de to kan høres nedenfor. Sangen kan findes i helhed på udvalgte streamingtjenester nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA