x

Nyt Olesen-Olesen-album 1. oktober

Nyt Olesen-Olesen-album 1. oktober

Allerede tilbage i december sidste år kunne GAFFA.dk fortælle, at duoen Olesen-Olesen – ifølge dem selv kendt for ”rim og refræn til rimelige priser” - barslede med et dobbeltalbum bestående af to enkeltalbum med henholdsvis Peter H. og Henrik Olesen. Altså lidt i stil med Outkasts dobbeltalbum ”Speakerboxxx/The Love Below”, som duoen dog ifølge eget udsagn ikke er inspireret af.

Nu er dobbeltalbummet så færdiggjort. Titlen bliver den meget Olesen-Olesen’ske ”Kain Og Abel”, og albummet er på gaden 1. oktober. Og det bliver altså et album, hvor duoens vanlige sanger og tekstforfatter Peter H. springer ud som komponist, og guitarist og komponist Henrik springer ud sanger og tekstforfatter. Ingen af de to medvirker på hinandens plader og har i øvrigt ikke ladet hinanden høre deres respektive indspilninger før udgivelsen.

Peter H.’s album er produceret af Torsten Larsen (Larsen And Furious Jane), Rune Borup og Peter H. Selv, mens musikere kendt fra blandt andre Larsen And Furious Jane, Mads Mouritz, Learning From Las Vegas og C.V. Jørgensen medvirker.

Henriks album er produceret af allestedsnærværende Nikolaj Nørlund – også kendt som Danmarks svar på Timbaland – og tæller musikere fra Olesen-Olesens vanlige band Orkestret, fra Mikael Simpsons orkester Sølvstorm, Pluto og Under Byen.

En singleforløber i form af Peters sang ”En Voksen Mand I Ramones-T-shirt” og Henriks sang ”Historie (Kort Fortalt)” er allerede nu blevet sendt til radiostationerne og kan også høres på Olesen-Olesens MySpace-side.

Bo hr. Hansen-album på vej
Som om det ikke var nok, er Olesen-Olesens eget selskab Melodika også på vej med en anden duo, alias forfatteren og manuskriptforfatteren Bo hr. Hansen (”De Skrigende Halse”, ”Kunsten At Græde I Kor” med flere) og musikeren og film- og tv-komponisten Nils Lassen (også kendt fra Dreamtones, Bulldozer, 500 Feelings med flere). De to udgiver sammen albummet ”Hvem Er Jeg?” den 5. november, men også her kan du allerede nu høre smagsprøver på duoens MySpace-side. Ikke helt overraskende er det lidt spoken word-agtigt.

Olesen-Olesens selskab Melodika udgav i øvrigt juni debutalbummet med en helt tredje duo, Konfus’ selvbetitlede og ganske roste debutalbum. Dermed kan man roligt sige, at selskabet – der indtil Konfus-pladen kun udsendte plader med Olesen-Olesen – i 2007 har sit travleste år i sin femårige historie.

Olesen-Olesens MySpace-side

Bo hr. Hansen og Nils Lassens MySpace-side

Konfus' MySpace-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA