x

Red Bull rækker en hjælpende hånd ud til danske artister i Vega

Red Bull rækker en hjælpende hånd ud til danske artister i Vega

Red Bull er meget mere end en energidrik, og virksomhedskæmpen har længe bevæget sig inden for mange andre områder. Nu er tiden kommet til at introducere et nyt tiltag inden for et af de områder i Danmark – nærmere bestemt musik.

Red Bull Sound Select er en musikplatform, der har til formål at hjælpe unge talentfulde kunstnere med at bryde igennem og har blandt andet hjulpet artister som Chance The Rapper og Gallant med at komme frem i USA, Canada og New Zealand – og nu får danskere også muligheden. Artister som er heldige nok til at blive udvalgt til Red Bull Sounds Select, kan se frem til at blive hjulpet på vej gennem koncerter, kampagner, videoproduktioner, studietid samt andet.

Red Bull er gået sammen med en række kuratorer, der skal udvælge og hjælpe den nye generation af danske artister på vej. "Red Bull Sound Select er i mine øjne en unik chance for eksponering for nye danske artister. Vi kuratorer skal være med til at åbne en ny verden i musiklivet for artisterne og for tilskuerne – det bliver en fest at opleve up-coming og etableret musik. Jeg glæder mig til at se, hvad det kommer til at gøre for de navne, der kommer ind i projektet," fortæller dj, radiovært og musikiværksætter Le Gammeltoft, som er den første danske kurator. 

Le Gammeltoft har udvalgt bandet Silvester, der spiller funky og attitudefulde pop. Sammen med headlineren LISS (billedet) optræder Silvester i Lille Vega den 17. august. Aftenen kommer forhåbentlig til at byde på en pop-fest, og billetter til koncerten kan købes nu på redbullsoundselect.com, eller i døren, hvor prisen vil være højere. Læs mere om eventet på Facebook her

Musik fra Silvester kan findes på deres SoundCloud-profil nedenfor.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA