x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Fest med Yo FOK på Rust

På Nørrebro vil vi gerne feste med holdet bag Yo FOK, og fredag bliver alt rystet, når kollektivet indtager Rust. Det gør de ikke alene, de har blandt andre amerikanske Le1f med på plakaten, der med sin festglade rap vil fyre op for festen. Derudover er der sendt et allstar-hold af dj’s på banen, blandt andre Bloody, der er rejst hele vejen fra New York.

Hvad: Yo FOK Presents Le1f

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 5. august fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Kompromisløs tech-house på Københavns nye klub

Fredag får København besøg fra Aalborg, når Notize fyrer op for sin skarpe tech-house på det nyligt åbnede natklub, Arch i det indre København. De skarpe rytmer vil flyde igennem lokalet, og som opvarmning vil blandt andre Matisse sørge for, at folk kommer i den helt rigtige stemning.

Hvad: Notize x Arch

Hvor: Arch, Nørregade 41, Kbh. K

Hvornår: 5. august fra kl. 23.30

Hvordan: Facebook-event

 

Nul tyngdekraft i Aarhus

Double Rainbow skruer fredag ned for tyngdekraften, når rejsen mod det ydre rum sættes ind. Den står på gennemført alien-æstetik på natklubben i Aarhus, når værterne trækker i deres gamle moon boots, og mixer lækre rumdrinks til folket. Bag lydsystemet er der naturligvis også sørget for de helt rigtige rytmer, når Martin Hellfritzsch og Domino viser folket, hvad de kan.

Hvad: Zero Gravity

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 5. august fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Strøm igennem hovedstaden

August er lig med Strøm og på lørdag kickstartes den ugelange festival, der iscenesætter elektronisk musik af alle former i utraditionelle omgivelser. DGI-Byen er første location på Strøm-kortet, og i den forbindelse har festivalen indgået et samarbejde med pladeselskabet Music for Dreams, der har den danske klubpioner Kenneth Bager bag roret. Foruden manden selv indtages scenens lydsystem af blandt andre Dub Tractor og The Swan And The Lake, hvor de alle ville introducere det helt rigtige soundtrack til en aften under Københavns nattehimmel.

Hvad: Strøm 2016 – Red Roof

Hvor: DGI-Byen, Tietgensgade 65, Kbh. V

Hvornår: 6. august fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tunger bølger i Kødbyen

Bakken i Kødbyen er på den igen, og denne gang er det med danske Unkwon på plakaten. Her vil den danske elektroniske lydsmed fyre op for intet mindre, end et seks timer langt dj-sæt, der ikke stopper før solen står op.

Hvad: Heavy Waves #11

Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V

Hvornår: 6. august fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA