Nyhed

Sabaton kommer til Danmark

Den svenske krigsmaskine indtager København i næste år

Der er lagt i kakkelovnen til en metalfest ugen lige, når platinsælgende Sabaton, der spillede på Smukfest i aftes, gæster Valby Hallen den 21. marts til næste år.

Den metal-glade svenske gruppe har længe været en del af eliten inde for genren, og sommeren over har de headlinet nogle af de største festivaler og spillet stadionkoncerter for tusindvis af entusiastiske fans med legendariske kolleger som Iron Maiden og Scorpions. Deres egen tre dages festival "Sabaton Open Air" bliver afholdt denne måned, hvor de selvfølgelig selv spiller, og derefter sætter de kurs med USA hvor de skal spille side om side med blandt andet Black Sabbath og Slipknot.

"The Last Tour" er titlen på den turné, der får Sabaton til at lægge vej forbi København, og navnet kunne godt få nogle til at tro, at det betyder, at gruppen snart holder inde med deres vilde koncerter, men det er ikke sagen. "Nej, det gør det ikke, da bandets verdensomspændende krigsplaner allerede strækker flere år frem i tiden," svarer bandet prompte, da spørgsmålet om, hvorvidt det er den sidste turné bliver rejst. Titlen refererer såmænd bare til deres kommende album, "The Last Stand".


Sabaton er nemlig snart aktuelle med deres nye album "The Last Stand", der udkommer den 19. august, og hvis man spørger Sabaton-bassist Pär Sundström, hvad man kan forvente af det nye album og den kommende turné, så er han klar i mælet: "Vi er lige blevet færdige med vores nye album, der hedder "The Last Stand", og vi ved allesammen, at vi har lavet et fantastisk album, som alle Sabaton-fans kan sætte pris på i mange år frem. Om det er det bedste album, vi har lavet vil tiden vise.. Men hvad jeg kan sige med sikkerhed er, at "The Last Tour" bliver den største og bedste Sabaton-turné nogensinde. Det er den turné, vi har ventet på at lave alle disse år!". GAFFA anmelder Christian Weigel er i hvert fald heller ikke i tvivl, når det kommer til bandets formåen på en scene og han kvitterede med hele fem stjerner, da de gæstede Vega tilbage i 2014 – hele hans anmeldelse kan læses her. I går blev det til fire stjerner på Smukfest, læs hele anmeldelsen her.

Den ligeledes hårdtslående tyske metal gruppe Accept tager med Sabaton til Valby som gæste-act, for at sørge for, at publikum kommer igennem hele metal møllen. Billetter til koncerten bliver sat til salg fredag den 5. august klokken 10.00 via Ticketmaster og Livenation.

Varm op til koncerten med en hæsblæsende video af gruppen, der fremfører en af deres sange live.

ANNONCE