x

Ny musikvideo: Britney Spears afholder hede auditions

Ny musikvideo: Britney Spears afholder hede auditions

Vi kom ikke til at vente længe på en ny musikvideo fra Britney Spears, der i går annoncerede sit niende studiealbum, "Glory", som udkommer den 26. august. Det skriver Rolling Stone. Du kan se den hede "Make Me" her forneden.

Videoen er en humoristisk fremstilling af casting-processen bag "Make Me". Når Spears og hendes venner ikke fniser sig vej gennem de forskellige auditions, optræder sangerinden under dæmpet lys i en korridor. 

Ifølge Vulture har Spears-fans allerede startet en underskriftsindsamling, der kræver, at sangerindens pladeselskab udgiver den originale video instrueret af "Make Me". Den så dagens lys i lav-kvalitet tidligt i juli, men blev hurtigt trukket af RCA, som skrev, at videoen "ikke er en passende repræsentation af sangen."

Spears var i mange år i mediernes søgelys af de forkerte årsager, og der har været stille fra hende i musikafdelingen siden 2013, hvor hendes seneste album "Britney Jean" udkom og skuffede kommercielt, da det debuterede nr. 4 på Billboard 200 – hendes laveste debutplacering nogensinde. Læs GAFFAs anmeldelse her.

Britney Spears ringede i går morges til On Air With Ryan Seacrest for at diskutere sit kommende album. Her sagde hun: "Det tog lang tid, men jeg syntes, at vi fik det op på et plan, hvor jeg er meget, meget glad for, hvad jeg har. Det er cool, det er anderledes. Jeg tænker, at det er det tætteste på et hiphop-album. Ikke tætteste – der er to eller tre sange, der går i en mere urban-retning, som jeg gerne har villet i lang tid nu, og jeg har bare ikke prøvet det ... Det er en rigtig god plade, og jeg er meget, meget stolt af den."

Se den nye, RCA-godkendte video, til "Make Me" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA