x

Avenged Sevenfold kommer til Danmark

Avenged Sevenfold kommer til Danmark

Sidst den hårdtslående amerikanske hardrock-gruppe Avenged Sevenfold var i København, spillede de for en udsolgt Falconer Sal, og nu er de klar til at gøre succesen efter, når de gæster Valby Hallen lørdag den 4. marts 2017.

Med adskillige vundne priser i bagagen samt albums, der er gået guld og platin, kan man sige, at Avenged Sevenfold er blandt de ypperste inden for genren. Bandet, der udspringer fra Huntington Beach, Californien, er blevet kendt for deres spektakulære live shows, der ofte udsælger arenaer verden over og headliner nogle af de største og mest prestigefyldte festivaler.

De cementerede deres status som et af verdens fremtrædende headline-bands i 2013 og 2014, da de spillede prestigefulde udsolgte arenaer såsom Londons Wembley Arena, The Hartwall Arena i Helsinki og Forum i Milano samt gæstede Tysklands rock-højborge Rock Am Ring og Rock Im Park.

Deres show i Falconer Salen tilbage i 2013 var ingen undtagelse for deres vilde livekoncertry, og GAFFA anmelder Keld Broksø gav bandet fire stjerner og sagde blandt andet følgende om koncerten: "..så tonses der igen! De dobbelte stortrommepedaler bruges så effektivt og nuanceret af Richard Arin Ilejay, at den masserende frekvens for mellemgulvets indvolde bliver en væsentlig del af oplevelsen. Tænk engang: der er stadig en lever, nyre osv.!". Hele hans anmeldelse kan læses her.

Bandet tager forstærkninger med til deres danske optræden i form af de Grammy-nominerede kollegaer Disturbed samt ligeledes hårdt-rockende Chevelle.

Billetsalget til deres koncert i Valby Hallen starter torsdag den 11. august via Ticketmaster og Livenation.

Hør eller genhør et af gruppens største hits nedenfor.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA