x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

RUST er tilbage på gaden

København har det godt med gadefester. Fredag rykker Rust endnu en gang på gaden, når gaderne på Nørrebro indtages af festmagerne fra Tennis Court og lækre rytmer igennem københavnernatten. Aftenens soundtrack leveres af Emil Lange og Serben, men når klokken rammer 22 rykker festen indenfor. Der er dog ikke gået ned på festlighederne, når solen går ned, for når Rust rykker indenfor, står der hiphop på programmet. Festen fortsætter langt ud i natten, når Ungt Liv leverer hiphop til folket.

Hvad: Boogie Street Party by Tennis Court

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 12. august fra kl. 20.30

Hvordan: Street Party Facebook-event & After Party Facebook-event

 

CPH DEEP overtager Generator

CPH DEEP er det kreative festkollektiv i København, og fredag går det ned på Generator Hostel i Indre By. Foruden musikken der vil flyde igennem rummet, er CPH DEEP gået sammen med kunstgruppen Hackstage, der vil stå for festens visuelle udtryk. Det bliver uden tvivl omfattende og vildt, når de dybe elektroniske toner tager fat om folket.

Hvad: CPH DEEP x Hackstage Pop Up Art Party

Hvor: Generator Hostel, Adelgade 5-7, Kbh. K

Hvornår: 12. august fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Lil Club i Pumpehusets Byhave

Den norkse hiphop indtager fredag hovedstadens sjoveste baggård, når Pumpehusets Byhave indtages af nordmændene fra Sushi x Kobe. Hiphop-duoen er hovednavn til konceptet Lil Club, der åbner for tredje gang, og er kendt for sit fokus på spændende urban acts – og denne gang er det de skandinaviske, der står for skud.

Hvad: Lil Club – Sushi x Kobe

Hvor: Pumpehusets Byhave, Studiestræde 52, Kbh. K

Hvornår: 12. august fra kl. 18.30

Hvordan: Facebook-event

 

Lad os danse på HQ!

HeadQuarters i Aarhus lanceres der fredag et nyt koncept. Det handler i bund og grund om at danse, og hvilket bedre sted at gøre dette end på HQ? Det bliver et alternativt univers af dans og rock’n’roll, hvor DJ ZenElvis disker op med tidens alternative elektronik. Udgangspunktet er ifølge HQ at skabe en fest på den fede måde, så forvent New Order, Chemical Brothers og Fleetwood Mac som en del af aftenens soundtrack.

Hvad: Club Let’s Dance

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 12. August fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Blasé runder sit første år

Natklubben The Gym i Odense fik for et år siden en ny legekammerat. Klubben Blasé rykkede ind, og det har siden da budt på showcase-koncerter af nye urban artister og vilde fester. Fredag runder klubben sit første år, og der er naturligvis noget spændende på bedding. Hvad der helt præcis kommer til at ske, vil arrangørerne ikke ud med, men en ting er sikkert – det bliver vildt!

Hvad: One Year Bash

Hvor: Blasé Club, Overgade 45-57, Odense C

Hvornår: 12. august fra kl. 23.59

Hvordan: Facebook-event

 

Slap af Aarhus!

Lørdag er det blevet tid til at slappe af, og Aarhus opstiller her de helt rigtige rammer. Amfiscenen ved Musikhuset indtages lørdag formiddag af Summer.Chillout.Aarhus, hvor der vil være kolde øl i det grønne græs og lækre toner af nye danske bands. På plakaten er blandt andre Chinah og Shy Shy Shy at finde, og disse er bare en lille bid af det musikalske overflødighedshorn. Der er desuden nye tiltag inde for mad, kunst og streetkultur, så med andre ord, er dette det helt rigtig sted at være med noderne.

Hvad: Summer.Chillout.Aarhus 2016

Hvor: Amfiscenen, Aarhus C

Hvornår: 13. august fra kl. 10.00

Hvordan: Facebook-event

 

Strøm går ud med et brag

Hele ugen har Strøm budt på adskillige elektroniske koncerter i utraditionelle rammer. Lørdag er vi nået til vejs ende, og i den forbindelse er der stablet en fest af dimensioner på benene. Det går ned på Nørrebro, nærmere betegnet i området omkring Den Røde Plads, også kaldet Superkilen, hvor herlighederne sættes i gang allerede fra klokken 16. Forvent lækker elektronisk musik fra Av Av Av og Bremer/McCoy og mange, mange flere.

Hvad: Strøm på Superkilen

Hvor: Superkilen, Kbh. N

Hvornår: 13. august fra kl. 16.00

Hvordan: Facebook-event

 

For dem over 30

Halvandet på Refshaleøen lancerer lørdag en fest for dem, der er over 30. Konceptet tager inspiration fra den tyske succes Ü30, hvor det voksne publikum kan få lov at more siden inden midnat. Den står på dansevenlig musik fra de seneste tre årtier, og så er der desuden stangtennisturnering. Mere sommerligt kan det næsten ikke blive.

Hvad: Ü30

Hvor: Halvandet, Refshalevej 325, Kbh. K

Hvornår: 13. august fra kl. 18.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA