x

Musikvideopremiere: Uhørt Festival-aktuelle Sorte Fugle løfter vingerne for Illusioner

Musikvideopremiere: Uhørt Festival-aktuelle Sorte Fugle løfter vingerne for Illusioner

Den danske folkrock-duo Sorte Fugle er klar med deres debutalbum den 9. september. Først er de dog klar til at løfte sløret for musikvideoen til deres førstesingle, "Illusioner". Se den her forneden.

"'Illusioner' er et nummer der afspejler virkelighedens flugt fra alderdommen, et nummer om at turde leve og acceptere sig selv uanset hvad. Om ikke at være bange for livet, men selv være 'livet'.  Accepter og brug den viden, du får med dig og husk at give den videre. Stress smitter, men det gør ro også," fortæller folkrock-duoen.

Sorte Fugle er besjælet dansksproget folk­rock fra udkantsdanmark, som poetisk fortæller om det levede liv på Falster, hvor duoen bor. Det er medrivende og original lyrik, der tør udstille desperationen og modløsheden hos en glemt generation af unge mennesker, som med næb og klør insisterer på at blive hørt fra deres lille ståsted i provinsen.

Musikalsk står Sorte Fugle på skuldrene af C.V. Jørgensen, Steppeulvene og nyere danske kunstnere som Peter Sommer, men i bund og grund har de foldet egne vingerne helt ud både i lyd og budskab. 

Sorte Fugle kan desuden opleves live på Uhørt Festival, der løber af stablen i denne weekend (fredag den 12. august og lørdag den 13. august) på Refshaleøen.

Se musikvideoen til "illusioner" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA