x

Mads Langer annoncerer ekstrakoncert

Mads Langer annoncerer ekstrakoncert

Mads Langer annoncerede tidligere på året en række akustiske koncerter i DR Koncerthuset, og salget går så forrygende, at der nu bliver arrangeret en fjerde koncert den 26. december.
 
"Jeg er overvældet af den store interesse i mine akustiske solokoncerter mellem jul og nytår. Det er længe siden, jeg har glædet mig så meget til jul, og jeg er glad og taknemmelig over at kunne offentliggøre en fjerde koncert i DR's smukke koncertsal. Det er en perfekt sal til at spille mine sange i det format, de er skrevet i." Fortæller en begejstret Mads Langer.
 
Sangerens akustiske koncerter er kendetegnet ved et nærvær og en intim stemning, og valget af Koncerthuset er ikke et tilfælde: "Siden 2012, hvor jeg spillede to udsolgte koncerter i DR Koncertsalen, har jeg drømt om at komme tilbage. Det er en fantastisk sal, hvor man virkelig kommer helt tæt på publikum," tilføjer sangeren.
 
Siden Langer debuterede i 2006 med albummet "Attention Please", har han været et fast navn på de danske hitlister, og hans seneste album "Reckless Twin" cementerede kun hans status på den danske musikscene yderligere og indeholdt hits som "3AM" og "Tunnel Vision".
 
Den fjerde koncert finder sted 2. juledag den 26. december. Billetsalget begynder mandag den 15. august klokken 10 via Billetlugen

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA