x

Skotsk sanger dør på sin 22 års fødselsdag

Skotsk sanger dør på sin 22 års fødselsdag

Gary Watson, sanger i det skotske indierockband The Lapelles, omkom i går morges på sin 22 års fødselsdag efter en ulykke aftenen før. Det skriver gruppen på sin Facebook-side:

"Det er i chok, med tunge hjerter og sorg, at vi må fortælle, at Gary desværre gik bort denne morgen efter skader, han pådrog sig ved en tragisk ulykke i aftes. I dag var hans 22 års fødselsdag. Vi mangler ord og kæmper med at håndtere sådan en tragedie."

Bandet fortsætter:
 
"Gary var en kreativ drivkraft, en mand uden hvis vision dette band ikke ville eksistere. Vi har mistet en ven, en bror, en helt. I dette øjeblik føles det uvirkeligt. Vi sender vores dybfølte kondolencer til Garys familie og vil takke for jeres respekt ved at give dem og os noget fred, mens vi sørger."

Ifølge avisen The Scottish Sun var Watson i byen i Glasgow for at fejre sin fødselsdag og faldt i floden River Clyde i det centrale Glasgow og druknede. Dette er endnu ikke bekræftet af bandet.
 
The Lapelles har varmet op for bands som The Last Shadow Puppets og The View og skulle på en Englandsturné til oktober. Gruppen har udgivet flere singler, men endnu ikke noget album.
 
Bandets landsmænd Franz Ferdinand begræder dødsfaldet og hylder Watson på Twitter.
 
Se gruppens Facebook-opslag om dødsfaldet, Franz Ferdinands tweet og nedenfor musikvideoen til gruppens sang "Snakehips":
 
 
 
 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA