x

Producer: Derfor lader Frank Oceans album vente på sig

Producer: Derfor lader Frank Oceans album vente på sig

Igen er der nyt omkring det nye Frank Ocean-album “Boys Don’t Cry”, eller det er der så egentlig ikke. Den amerikanske producer Malay, der producerer albummet med Frank Ocean, er kommet med udtalelser, som kan tyde på en yderligere forsinkelse.

Udtalelserne fra producer Malay skete i en Reddit-tråd natten mellem mandag og tirsdag, hvor han på forhånd havde udtrykt, at han ikke vil kommentere hverken rygter eller andre albumrelaterede spørgsmål. 

En fans frustrationer fik dog alligevel Malay til at udtale sig, for, som han sagde, at adressere elefanten i rummet. Frustrationen gik på, at Ocean helt tilbage i 2014 havde sagt, at hans kommende og andet album var undervejs, men alligevel ikke lod høre fra sig i lange, lange perioder. Og nu skriver vi 2016.

Malay tog bladet for munden i et forsøg på at forsvare sin samarbejdspartner og ven og sagde blandt andet, at kunst ikke skulle forhastes og presses igennem. Han lagde dog stor vægt på, at både Malay og Ocean elsker deres fans og at albummet udkommer, så snart det æstetiske udtryk er perfekt. 

Malay lovede alle fans, “at Ocean arbejder fokuseret og konstant… men meget frit”.

Rygterne har været mange og nærmest utallige, og så sent som i søndags skrev vi her på GAFFA, at albummet kunne udkomme før tirsdag (i dag), men intet er sket. 

Du kan læse artiklen om Frank Oceans nye album lige her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA