x

Boyband-ikoner gæster Danmark

Boyband-ikoner gæster Danmark

Brian McFadden fra Westlife og Keith Duffy fra Boyzone er gået sammen og er blevet til duoen Boyzlife. De vil i den kommende tid turnere verden rundt, og den 6. maj 2017 gæster de Aalborg Kongres & Kultur Center. Her vil de to populære herrer synge nogle af de to gruppers største hits og fortælle sandheden om, hvad der i virkeligheden skete i de to verdenskendte boybands. 

Vi kan altså se frem til en aften med både anekdoter og store hits, som vi aldrig har hørt dem før.

Irske Westlife nåede at have hele 14 singler på den engelske singlehitlistes førsteplads. De endte med at sælge over 50 millioner plader og vinde 2 MTV Europe Awards, 2 MTV Asia Awards, 2 Brit Awards og meget mere.

Brian McFadden brød med Westlife i 2004 for at fortsætte som solist.

Boyzone slog igennem i 1993, da de optrådte på live-tv i programmet The Late Late Show. Bandet blev en enorm succes, solgte over 25 millioner albums, og seks af singlerne nåede helt op på den engelske hitlistes førsteplads.

Boyzone har ikke gjort meget væsen af sig siden bandmedlemmet Stephen Gatelys død i 2009. Allerede i 2002 debuterede Keith Duffy som skuespiller i Englands kendte sæbeopera Coronation Street. 

Billetterne til showet bliver sat til salg fra søndag den 28. august klokken 12 og kan købes via Aalborg Kongres & Kultur Centers hjemmeside. 

I mellemtiden kan du varme op med sangene og ikke mindst musikvideoerne i klippene herunder.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA