x

Vandt du Tina Dickow?

Vandt du Tina Dickow?

Den London-bosatte eksilårhusianer Tina Dickow er aktuel med sit fjerde album, ”Count To Ten”, som har fået særdeles fornemme anmeldelser, blandt andet 5 stjerner i både Politiken, Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og GAFFA. Pladen byder vanen tro på en samling afdæmpede og eftertænksomme sange med tekster, der kredser om splittelsen mellem på den ene siden lysten til at rejse ud i det ukendte og på den anden side længslen efter et trygt hjem at hvile i. Og hvorfor så det? Tina Dickow forklarer det sådan her til GAFFA:

– Det er jo sådan, mit liv er. Jeg har altid været splittet op mellem de to poler. Det er min drivkraft. Jeg tror, jeg er utroligt bange for at blive voksen. Jeg tror, det er for at undgå at konfrontere mig selv med, at alting har en ende. At forår bliver til sommer og senere efterår og vinter. Men det spændingsfelt er også et sindssygt inspirerende sted at opholde sig. Og hvis man én gang har mærket suset ved at være på farten og ved at være på scenen, så bliver man jo også nærmest afhængig.

Resten af interviewet kan du læse i GAFFAs septembernummer, der er på gaden nu. Og her på GAFFA.dk havde du mulighed for at vinde ikke blot Tina Dickows nye album, men også – hvis du var særlig – to billetter til en koncert efter eget valg på hendes vinterturné i 2008 – for billetterne til hendes tre koncerter i dette efterår er for længst revet væk. Og så havde vi trøstpræmier i form af ”On The Run”-singler. Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Feedback.

De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Vinder cd'en "Count To Ten" og koncertbilletter:
Rasmus Bøttcher
4200 Slagelse


Vinder cd'en "Count To Ten":
Jane Sørensen
2770 Kastrup

Jesper Knox
9000 Aalborg

Brian Maarbjerg Busk
8200 Århus N

Janne West
8660 Skanderborg

Martin Brask
2770 Kastrup

Marianne Jensen
7400 Herning

Inge Lise Thorbensen
5800 Nyborg

Søren Hansen
4300 Holbæk

Lea L. Skov
9220 Aalborg Øst


Vinder "On The Run"-cd-single:

Mariann Hesselbjerg
4400 Kalundborg

Michella Mathiesen
2960 Rungsted Kyst

Bente Kirkeby
6920 Videbæk

Kennet Bøgehøj
9000 Aalborg

Jens-Philip Paulsen
8000 Århus C

Signe Skytt
2700 Brønshøj

Pelle Pape
2100 Kbh Ø

Maja Ulriksen
5450 Otterup

Maja Lisa Krogh
9520 Skørping

Jette Reichelt
2500 Valby

Tina Dickows hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA