x

Steve Aoki undskylder for at brække en fans nakke

Steve Aoki undskylder for at brække en fans nakke

Steve Aoki har undskyldt for ved et uheld at brække en fans nakke under et af sine shows. Det skriver NME.

Aoki er kendt for sine ekstravagante gimmicks til sine koncerter - heriblandt at smide med lagkage og crowdsurfe på en oppustelig gummibåd.

Under et show på San Diegos Hard Rock Hotel i 2013, Aoki smed en redningsbåd ned i publikum, kravlede op på noget sceneudstyr og hoppede cirka seks meter ned fra en balkon.

Uheldigvis stod Brittany Hickman direkte nedenunder båden, og hendes nakke brækkede, da Aoki landede fra balkonen.

Hickman sagsøgte efterfølgende Aoki og Hard Rock for i omegnen af 60 millioner kroner, da de nægtede at betale for hendes lægeregninger og kompensere hende for de to måneder, hun var ude af stand til at arbejde efter sin skade.

I fredags sluttede en to ugers retssag, hvor juryen voterede 10-2 i favør til Hard Rock. Aoki havde på forhånd lavet en aftale med Hickman, før retssagen gik i gang.

Efter dommen blev afsagt i favør til Hard Rock, udsendte Aoki en pressemeddelse gennem sit agentur, hvori han undskyldte til Hickman. I meddelelsen lyder det: "Steve ville aldrig gøre skade på nogen under en af sine koncerter og er ked af, at Ms Hickman kom til skade. Efter at de opnåede enighed i en fortrolig aftale, fik de muligheden for at tale sammen, og Steve fik mulighed for at undskylde. Den favorable dom for hans med-forsvarer, Hard Rock Hotel, bringer en velkommen afslutning på sagen for alle involverede."

Tidligere på ugen afslørerede Forbes Magazine, at Steve Aoki er en af verdens bedst betalte DJs. Han rangerer på femtepladsen med en indtjening på 23.5 millioner dollars. Det er dog en lille nedgang fra sidste år, hvor han residerede på fjerdepladsen med en indtjening på 24 millioner dollars. Foran Aoki er i år Calvin Harris, Tiësto, David Guetta og Zedd.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA