Nyhed

Årets bedste koncerter på Wonderfestiwall

Få et hurtigt overblik over de anmeldte koncerter på granitøens store festival

Weekenden har stået i Wonderfestiwalls tegn på Bornholm. Solskinsøen har de seneste dage haft besøg af adskillige kunstnere, som har prydet festivalens plakat. 

GAFFAs anmeldere har skrevet troligt tilbage fra granitøen, og vi har nu samlet de bedste  koncertanmeldelser her.

Også Klumben & Raske Penge, Mikael Simpson, Turboweekend og Dizzy Mizz Lizzy var store oplevelser, men da de alle er anmeldt for nylig af GAFFA på andre sommerfestivaler, springer vi anmeldelserne over denne gang.

De bedste:


Liss *****

Liss (billedet) fortsætter med at imponere. På Wonderfestiwall gav de en koncert af de sjældne, en af de koncerter, som man husker. GAFFAs anmelder Torben Holleufer skriver:

"Det er en koncert, jeg vil huske længe. Liss fra Aarhus er sjældent sikre i deres udtryk, som har en skramlet friskhed over sig, med en forsanger der herligt underspillet sætter sig på sjælen. En stemme af de sjældne, der har personlighed og en herlig måde at glide på tonen, ikke ulige en rusten saxofon, med en scat-agtig fremtoning, som er af en karakter, der nærmest er unik. Den pågældende er forsanger, Søren Holm."


Bisse *****

Bisse er tidens stjerne på den danske scene, og han havde bedre odds på Bornholm, end han havde på Roskilde Festival, hvor en for lille scenen-tildeling betød, at mange spændte publikummer måtte gå forgæves. Det blev til en kærlighedserklæring fra GAFFAs anmelder:

"Bisse, du har mit hjerte og min respekt. Fabulér, drømmeartist, guderne skal vide, at Danmark har savnet dig."


Nikolaj Nørlund *****

Med et misundelsesværdigt bagkatalog gav Nikolaj Nørlund dog ikke fortiden alt for meget plads. I stedet havde han fokus på sit nyere materiale, og det bød på adskillige højdepunkter. GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt skrev:

"Ellers siger det lidt om Nørlunds sangskriverevner, at han kan levere et tårnhøjt niveau selv uden at spille nogle af sine mest kendte sange som ”Indre by” og Michael Strunge-fortolkningen ”Lille digt”, og i det hele taget holder han som nævnt fokus på sine nyere numre og lyder, som om han er i sit livs form."


Faustix *****

"Fest" indgår i ordet "festival", det er selvsagt, og det var præcis det, som det eminente energibundt Faustix leverede. GAFFAs anmelder Nicoline Steen Andersen festede med og skrev:

"Faustix bruger klassikerne som effekter og opbrydninger til sit ellers hårdtpumpede set, og det viser sig at være en vellykket formel, der gør at publikum både nåede at synge, hoppe og trampe med."




ANNONCE