x

Kanye West udgiver digt i Frank Oceans magasin

Kanye West udgiver digt i Frank Oceans magasin

Frank Ocean har som bekendt udgivet albummet “Blonde” via Apple Music natten til søndag. Som en del af albumudgivelsen har Ocean ligeledes udgivet et magasin, med en titel som af mange ellers var blevet rygtet til at være titlen på albummet, nemlig “Boys Don’t Cry”. I magasinet findes et digt, skrevet af Kanye West, som mange nok ikke havde set komme. Digtet handler nemlig om fastfoodkæden McDonald’s og hedder “The McDonald’s Man”. Ingen historier har endnu meldt, hvorfor Kanye har skrevet digtet, men det følges op af en billedserie, hvor Kanye kører sin Lamborghini igennem McDonald’s Drive Thru.

Du kan se billedserien og læse Kanyes digt om McDonald’s her, via Consequence of Sound

I forbindelse med albumudgivelsen har Ocean oprettet pop-up butikker i New York, London, Chicago og Los Angeles, hvor det har været muligt at anskaffe sig magasinet. De sælges nu på eBay til en mindstepris på 1.500 kroner. De fleste auktioner er dog oppe på 2.000-3.000 kroner. 

Du kan læse GAFFAs artikel om det nye album her, hvor du også kan finde spillelisten samt se musikvideoen til singlen "Nikes" (via Apple Music). 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA