x

Manics skriver julesang

Manics skriver julesang

Eddie Argos fra Art Brut sang engang "Don't want no socialist shite/On a Saturday night" om Manic Street Preachers i en sang, der handlede om, hvor ufedt det var at høre politisk rock, når man var i byen.

Hvorvidt han ændrer sin holdning til Manics efter offentliggørelsen af planerne om udgivelsen af en kommende julesingle i forbindelse med en kommende turné, er uvist. Men frontmand James Dean Bradfield mener i hvert fald, at de ikke er, som folk generelt opfatter dem.

"Jeg tror, vi har en smule mere kærlighed til livet og en sans for humor, end folk er klar over, så en jule-turné er for os altid cool. En ting, vi tænker på at gøre, er at prøve at skrive en julesang, fordi vi opfatter det som en fantastisk tradition – jule-singler er bare rigtig cool".

Man skulle tro, at der var nogen, der havde puttet Fontex i Bradfields danskvand. Men til radiostationen BBC 6 Music udtaler sangeren, at han altid har drømt om at skrive en julesingle.

Hvornår det færdige resultat ligger klart, er endnu uvist, men gruppen tager i hvert fald på turné rundt i England til december, så singlen skulle gerne være klar til den tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA