L.O.C. udgiver ny single

L.O.C. udgiver ny single

I går fik L.O.C.'s nye single "Ti Fod Høj" premiere på radiostationer landet over. Nummeret er det første fra L.O.C. på det legendariske pladeselskab Virgin Records' danske afdeling siden udgivelsen af "Libertiner" i 2011, hvorefter de efterfølgende albums blev udgivet på L.O.C.'s eget pladeselskab SGMD. Virgin Records er samtidig genopstået i Danmark efter flere års dvale.

Nu er landets største rapper altså tilbage med et ny nummer, som med sin rå tekst og sit nostalgiske hiphop-beat måske kan blive en ny succes. Omkvædet og falsetvokalerne i baggrunden i versene synges af Andreas Ringblom Knudsen, som sammen med Ulrik Schultz udgør duoen De Dødelige.

I forbindelse med udgivelsen af singlen skriver L.O.C. følgende på sin Instagram-profil: "Håber, at I kommer til at holde lige så meget af "Ti Fod Høj", som jeg selv gør". Hvis man skal dømme ud fra fansenes positive kommentarer, er der vist ingen tvivl. Dette er allerede en favorit.

I går kunne aarhusianske fans få fornøjelsen af at opleve nummeret live for første gang, til L.O.C.'s koncert i forbindelse med den "uofficielle åbning" af Aarhus Festuge. Sætlisten bestod af numre fra både det ældre og det nyere katalog, og Silke Høj Christiansen fra GAFFA gav koncerten hele seks stjerner.

Du kan læsten hele koncertanmeldelsen her.

Nummeret "Ti Fod Høj" er fra i dag tilgængeligt på alle streamingstjenester og som download. Lyt til det her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA