x

Burhan G er klar med ny single

Burhan G er klar med ny single

Den danske popsanger Burhan G er snart klar med sit femte studiealbum, og fra det er første single "Lucy" nu på gaden. Albummet udkommer senere på efteråret, med en lyd, som ikke tidligere er hørt fra Burhan G.

"Lucy" er fortællingen om en pige, der skruer op for selvtilliden og inviterer til eventyr. Burhan G har på den nye single skruet ned for balladerne og op for ballademageren. På singlen optræder også den danske rapper Jooks. 

"Lucy er den første af flere sange, som jeg har skrevet til det nye album, der handler om piger, jeg er stødt på igennem mit liv. Det er sange om mennesker, der har fascineret mig, kvinder der har taget mig op til skyerne eller helt ud på kanten af livet," fortæller Burhan G, der med "Lucy" også vasker tavlen ren: "Mine tekster inspirerede mig til igen at sætte noget på spil og gav mig lyst til nærmest at skulle genopfinde mig selv og min sound. Jeg er mere spændt på at skulle udsende noget nyt end nogensinde før. Det er sindssygt nervepirrende, men det føles også bare virkelig godt!"

Over de seneste to år har Burhan G skrevet, komponeret og produceret det kommende album i sit studie herhjemme i Danmark, mens de store stryger- og blæserarrangementer, som blandt andet høres på "Lucy", er indspillet i Chicago, i tæt samarbejde med den unge arrangør og komponist Matt Jones.

Det kommende album bliver opfølgeren til 2013-albummet "Din For Evigt", som GAFFAs anmelder Sohail Hassan gav tre stjerner og blandt andet skrev følgende om: "De bedste sange kommer fra personlige oplevelser. Man synger sine følelser ud, og lytteren kan mærke det. Burhan G er smaskforelsket på dette album, hvilket man ikke kan være i tvivl om, og blotter hudløst ærligt sine følelser.". Du kan læse anmeldelsen af "Din For Evigt" her.

 

I klippet herunder kan du høre Burhan G’s nye single "Lucy"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA