x

Blue Ocean Music Festival trækker store navne til Vandkantsdanmark

Blue Ocean Music Festival trækker store navne til Vandkantsdanmark

Billedet: Scarlet Pleasure spiller på Blue Ocean Music Festival 2015

For andet år i træk kan du nu opleve Blue Ocean Music Festival, som løber af stablen lørdag den 3. september kl. 14:00-22:00 på arealet foran Rampen og Maltfabrikken i Ebeltoft.

Festivalen er et frivilligbaseret non-profit projekt og resultatet af et lokalt samarbejde mellem VærelZe 313, Café Campus, Syddjurs' DEMO-råd / SDR og Rampen Ebeltoft.

Af hovednavne kan man i år opleve Klumben & Raske Penge, Pato Siebenhaar samt Folkeklubben, som netop har udgivet deres tredje album, "Slå flint!", der lige har fået fem stjerner af GAFFA. Læs vores begejstrede anmeldelse her.

Festivalen har primært fokus på upcoming kunstnere, hvorfor man også kan få fornøjelsen af blandt andet den aarhusianske reggae-kvintet Total Hip Replacement, den elektroniske hiphop-gruppe KANNT, etno-rock orkestret Zebuy Zarina og rock-gruppen GLOBE.

Formanden for kulturhuset Rampen, Louise Søyland, har udtalt følgende om festivalen:

"Her handler det om syv timer med havudsigt, sensommervibes, vildt fed musik og rare mennesker. Pladsen er bygget op omkring et skateareal og en gammel maltfabrik og giver et anderledes festivalrum med mulighed for at komme helt tæt på musikerne og få en intim koncertoplevelse."

Billetter kan købes i døren eller lige her.

Varm op med Folkeklubbens "Overlæge Jacobsen":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA