x

LCD Soundsystem aflyser turné for at arbejde på kommende album

LCD Soundsystem aflyser turné for at arbejde på kommende album

Det er ikke mere end små to måneder siden, at LCD Soundsystem spillede op til fest på Orange Scene på årets Roskilde Festival. En koncert, der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder med ordene ”LCD Soundsystem gjorde det rigtig godt musikalsk – de er slet og ret et hold gode musikere, der fremførte deres musik med stor kunnen og konsekvens.”

Bandet, der er blevet gendannet efter fem års pause, bekræftede i januar at der var nyt materiale på vej, og det tager de nu konsekvensen af. Bandet har valgt at aflyse deres kommende turné i Asien og Australien for at arbejde på det kommende album, der siges at udkomme i år. Bandets seneste album “This is Happening” udkom i 2010.

LCD Soundsystem har blandt andet måttet aflyse deres optræden på Clockenflap Festival i Hong Kong. Arrangørerne delte aflysningen på Facebook, hvor de skrev følgende:

”LCD Soundsystem har været nødt til at aflyse deres kommende turné i Asien og Australien, som inkluderer deres optræden på Clockenflap 2016. Vi er lige så skuffede som jer over nyheden. Vi ønsker dem al held og lykke med deres indspilning og ser frem til at byde dem velkommen i Hong Kong på et andet tidspunkt.”

Hvornår det unavngivne fjerde studiealbum udkommer, vides endnu ikke.

Se sangen “Drunk Girls” fra albummet “This Is Happening” her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA