Nyhed

Kevin Bacon imiterer Britney Spears i ny reklame for Apple Music

Separationsgraden mellem Britney Spears og Kevin Bacon er blevet mindre

Britney Spears er igen at finde på alles sociale medier. Sangerinden har netop udgivet sit niende studiealbum ”Glory”. Albummet har fået blandede anmeldelser og fik kun to stjerner af GAFFAs anmelder, der kaldte det ”lyden af en sanger, som har fået job i Las Vegas, og som forsøger at holde fast på pladekontrakten uden at bruge store penge på prominente samarbejdspartnere, hverken til albumcoverdesign, til gæstevers eller til produktion.”

Det nye album, der er det første i tre år, har fået flere medier til at blive nostalgiske i forhold til det gode gamle Britney-musik fra 00’erne. Hun har blandt andet lavet Carpool Karaoke med talkshow-værten James Corden, og senest en reklame for Apple Music sammen med Kevin Bacon.

I reklamen ser man den 58-årige skuespiller, der nok er bedst kendt for sine forbudte dansetrin i 80’er-filmen ”Footloose”, lytte til forskellige sange på Apple Music, alt imens han skifter til passende tøj. Da han når til Britneys gamle ørehænger “Oops, I Did It Again” på sin spilleliste, transformeres hans outfit til en tro kopi af det røde catsuit, som Britney Spears havde på i musikvideoen til selvsamme sang. Ind i billedet kommer Spears selv, med sit renseritøj over skulderen, og beder pænt Kevin Bacon om at stoppe med at stjæle hendes tøj til hvilket han svarer “Oops, I Did It Again”.


Se den sjove reklame her:

 


Se det originale røde catsuit her:

ANNONCE